God mandag! :D

Hei alle fine folk 😀

God mandag!! eller? for det sies jo at mandager er den stusseligste dagen i uka, og for mange er det kanskje det, men her sitter jeg i mitt lille butikklokale og smiler for meg sjøl! Jeg har idag fått unna en time hos kiropraktor, jeg har hatt hyggelige kunder i butikken, jeg har fått noen hyggelige mail og om ikke lenge skal jeg hente de fine jentene mine i barnehagen! 😀

Idag tenkte jeg å slenge ut litt bilder fra butikken, sånn at dere har litt å se på 😉

DSC_0128Dette søte lille fugle»huset» fant jeg på en bruktbutikk i Sverige,og det måtte bare bli med tilbake til butikken!! Det kan bli ditt, for 100,- :)

DSC_0131Dette lille huset til telys er supert nå som høsten kommer snikende, det er ikke for stort, ikke for tungt og heller ikke for dyrt 😉 men det er veldig dekorativt, og nydelig med lys i :)

DSC_0028Disse pappsugerørene lyser opp hvert ett selskapsbord utover i høstmørket! De kommer i pakker à 12 og koster kun 20,-

DSC_0186DSC_0185

Disse koppene og asjettene er kjempefine til gaver, og de kan lages på bestilling med navn, datoer o.l.. 100,- pr sett :)

Da er det litt å kikke på, men jeg hadde jo klart å glemme kameraet mitt hjemme, så dette er da bilder som er tatt fra før! Kanskje jeg greier å huske på kameraet imorgen, så det kommer noen nye bilder da? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *