Hei og hopp!

Jeg lovte dere vel bilder forrige tirsdag, men..

surprise

jaa.. denne beskriver vel meg ganske så nøye 😉

Tiden siden sist jeg skrev noe her har vel gått med på planlegging av høstmarked i første omgang, og litt planlegging av julemarked! + litt løping på bruktmesser og loppiser! 😉

Jeg liker å tro at jeg har en fantasi så bra at jeg kan få til det meste, men sannheten er vel en annen… det ser jeg nå når jeg planlegger høst- og julemesser.. Jeg skal jo ha med masse rart fra butikken, da jeg syns alt jeg har i butikken er så fint 😉 men jeg planlegger jo også å lage litt ymse.. Det er da jeg skulle hatt den fantasien jeg liker å tro at jeg har! Jeg ser på andre folk lager jo alt mulig, og jeg vil jo også det!! Jeg er datter av en snekker, barnebarnet til en møbelsnekker og ei syerske var min bestemor! Så i teorien burde jeg vært super både på å bruke fantasien, men også på å utføre det til ett produkt! Det er vel kanskje ikke helt tilfellet.. Jeg tror disse kreative genene hoppet over meg 😮

Det jeg kanskje er mest fornøyd med, som jeg har lagd er dette;

Speil m/knagg

Her har jeg brukt ei gammal spekefjøl, malt, pussa, limt på speil og montert på en knott! Denne kan brukes til å henge smykker på evt, og denne ble jeg som sagt fornøyd med! 😀

Hvordan er dette med dere, får dere inspirasjon ut av det blå? eller er dere sånne som meg, som trenger blader og andre folks kreativitet for å komme i gang?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *