Lenge siden! :/

Hallo alle sammen!

Jeg har veldig dårlig samvittighet nå, siden jeg så sjeldent legger ut nytt innlegg her, men jeg har tusen tanker i hodet om dagen, og enda mer å drive med!

1510385_982583645090528_7952297891721060463_ndette er det tiden min går med til om dagen, lekser, lekser og lekser :p

men nå fikk jeg litt tid til overs 😉

Som sagt går tiden min med på lekser, å det er jo gøy det, men jeg møter så mange utfordringer jeg ikke vet om jeg klarer.. og da må jeg stoppe litt og tenke, så gyser jeg på og som regel går det kjempefint! men nå gleeder jeg meg til å bli ferdig med skolen, så jeg kan kalle meg interiørkonsulent!!

Idag er Adineah 2år! det har vært to fine, rare, travle, skumle, psykisk slitsomme og morsomme år! det er veldig skummelt i en alder av 25år og skulle starte noe for seg sjøl, syns iallefall jeg! men jeg tenkte shit au, skal jeg prøve så får jeg prøve nå! det har vært oppturer og nedturer, både økonomisk og psykisk.. mange tanker surrer i hodet til tider, også må man komme på jobb og være blid og fornøyd.. jaja, som jeg skrev istad, det er bare å gyse på, jeg prøver så godt jeg kan, så får det bli hva det blir! Jeg er fram til nå fornøyd og glad for at to år er gått, nå skal skolen bli ferdig, så skal butikken få fullt fokus framover! :) HURRA for Adineah! 😀

birthday

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *