«Ny butikk», nye varer :)

Hei alle sammen!

Her er det lenge siden det har skjedd noe, og hver gang sier jeg at jeg skal skjerpe meg, så nå jeg skjerpe meg!

Idag har jeg ommøblert litt i butikken, blir så veldig fort lei av hvordan det ser ut, men nå tror jeg at jeg skal være fornøyd en liten stund 😉 Jeg har også satt ut noen nye varer, og de kommer jeg til å legge ut i nettbutikken om ett øyeblikk :)

Her har jeg lagd meg en liten krok i butikken.. Syns det ble litt koselig, hvis man ser bort ifra varene på bordet, så syns jeg dette ser ut som en kjøkkenkrok i eldre versjon :)

Her har jeg lagd meg en liten krok i butikken.. Syns det ble litt koselig, hvis man ser bort ifra varene på bordet, så syns jeg dette ser ut som en kjøkkenkrok i eldre versjon :) – og jeg elsker taburetter!!!

DSC_0297DSC_0306DSC_0304DSC_0318

Falske roser kan gjøre seg, om de er pene :D

Falske roser kan gjøre seg, om de er pene :D

 

-Ewa

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *