Regnfull tirsdag og noen nye varer! :D

God tirsdag! :)

Her i Brumunddal er det skikkelig stusselig høstvær idag, men da er det greit å sitte inne i varmen i butikken, høre på litt musikk og pusle litt med noe småtterier! 😀

I hælja fikk jeg gjort unna høstmarkedet, som jeg skrev litt om i forrige innlegg, så nå er det julemarkedet som står for tur.. men ikke før uti November :) Så da får jeg pusle litt med noe til den tid, selv om fantasien er like dårlig nå, som alltid :/

Som dere ser i overskriften kommer det noen nye varer idag, og det skal bli godt å få dem ut på nett så dere får se dem 😀 Så nå gjelder det bare å følge med 😉

DSC_0159DSC_0154Noen smakebiter fra butikken idag også! Og på bilde rett over her ser dere hele det lille lokale mitt, som jeg deler med TRöKK – Simensen grafiske (TROEKK.NO).. Jeg trives godt i denne lille butikken min <3

DSC_0148DSC_0160DSC_0153

Da får dere følge med i nettbutikken etter nye varer, og hvis dere er i nærheten av Brumunddal så vil vi gjerne ha besøk! 😀

Ha en fiin tirsdag videre! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *